Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin tutulmak üzere yararlanma amacına ve kullanan kişi adetsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda eminği temin etmek bâtınin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasar çizim hatta elementlere karşı koruma görevlisi sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Cam yangın kapıları çoklukla çağdaş daire binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve genellikle 120 dakikaya kadar yangın dereceleri sunar.

Dairesel tasar çizim, göl ayağı izini en aza indirirken müsmir dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar için uygulama bir seçim haline getirir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına düzenınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kabil acil durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu kuruluşnın karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını katkısızlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yönlü hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Yangın Kapısı Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını yapmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Report this wiki page